Wednesday, June 17, 2009

Simon says

Kollár says
Já řekl! A vy to uděláte, teda přesněji, já dělám, co řekl Kollár, ale on se to nikdy nedozví, protože tenhle příspěvek nikdy neuveřejním :-P
A kčemu to tedy je, strýčku Rampo na skákání Vozíkem?
 K ničemu! A sakra, nechte mě bít (koněm, BDSM pro tokiho ;-), ty v(a)še(chny)(k) (Rajda?) dotázky mě otravujou, asi z toho umřu. Kruva, vy ste jedovatí, tohle je pěkně blbý (ne, neodporuje si to), ten jet (pack) mě fakt štve, nevzlítnu a nevzlítnu a jenom umírám.
Strýčku Vozíku na záporné rampě, jsi blázen?
Nejsem! To jenom vy jste blbí, že nechápete, co se snažím sdělit (poznámka autora, ano, toto je znovu náznak na demenci čtenářů. Pokud chápou, tato poznámka se jich netýká, ale vsadíme se, že nikdo nepochopil správně a to ani zdaleka?)
 Ale strýčku A osmá hodina odbila a lampa ještě svítila, strýček Tenčín-Renčík (nikdo nechápe, páč sekta se sem nedostane a pokud dostane, tak si té podobnosti nevšimne... Krep(ový papír mám mám mám a nedám nedám nedám (zpěv) já na to ted upozornil :-/ ale nevadí, no nevadí, ráno se to nezlepší) vždycky říkal "mysli na čtenáře"
A? Čtenář mi řekl BLOGUJ, jámu jsem prokopl a když spadl řek, l sem neřek a řek sem a tam: KUŠUJ nebo KUSUJ. On to chtěl a já Ho teda udělal.
Ale strýčku Hamánku s jablky a škvarky, ale jedině se spoustu porku (?), strýčci mají vždycky oravu. Tedy ty ne, páč o tobě všichni strýčci tvrdí, že jsi blázen, ale v... vo... vo... voni p... p... p... pravdu majíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, íííííhááá. Né, my se zbláznili také. Ošklivý hleny, nemám vás rád. Ale Codi, joo codi, a koudy je prostě čoudí a protože je čoudí, tak má už nemá kouli a když nemáš kouli, tak si v prdeli. Chyba, uděláš vedle krok a napíšeš slovo bok. Nejsi v prdeli, jsi pouze v území. území, joo území a území ošklivých lidí, tam to žije, tam se dobře pije a kde se dobře pije, tam se dobře kuje. Kuju, kuju, kuju si to v chuju a nemám páru, jsem elektrická lokomotiva. Hleny rovná se geny a ty Kubouch nemá, páč... páč? páč prostě nemá geny, teda pleny... teda teda. tejduj? Znáš? neznáš? Strýčku Google, použij se a najdi tejduj!
A mě tvrdíte, že jsem blázen?
Jop
Aha. Co rozhovor?
Jedině se strýčkem Albýnem
Ale víte, že s ním se nikdo osobně nesetkal, nežé? Co to jenom znamená...? Bolí mě prsty, páč jsem si je loupal :-((((((((((( A...
Nech toho, co ten rozhovor? Je Albýn vzhůru?
Je, ale nepíše, jenom občas mi poradí, co napsat, alem ůžem to zkusit. Takže v dalším příspěvku, rozhovor s Albýnem .-))))))))))))) (kterej nemá voko...)

No comments:

Post a Comment

Thank you for any comments :)