Friday, August 28, 2009

Už netuším, začnem znova, ale od konce! 666!

Zrušme stromy!

Kolem většiny českých silnic všech tříd jsou stromy. Možná jste si toho všimli a stejně jako já do nedávné doby to neřešily, ale určitě mi dáte za pravdu, že aspon u poloviny silnic (možná víc, možná i mín, statistiku nemám) jsou vysázeny stromy. Neuznávám lesy, ale ty stromy, který jsou člověkem (?) vysázeny v pravidelných (zhruba) rozestupech kolem velké části silnic. Proč kurva?! Když člověk jede autem a musí sjet mimo silnic, tak místo toho aby vjel na pole a tam bezpečně zabrzdil, tak to napalí v rychlosti do stromu, kde se zraní/zabije a rozbije auto.
Proč tam teda jsou? Ekologie? To je nemůžu vysázet o kousek dál nebo prostě jich pár přidat do lesa? Tohle teda asi ne. Ochrana pozemku okolo. Tohle beru, ale lidem záleží na ostatních (jenom v některých případech, ale zrovna v tomhle případě se mnou určitě budou všichni souhlasit) a státu by mělo (!) záležet na lidech. Nebylo by lepší potrestat řidiče, který vjede nebo který způsobí, že někdo jiný vjede na pole, zaplacením pokuty/náhrady/wutkoliv? Bezpečnost jsem vyloučil, to asi nehrozí a dál? Vyvraždování lidí? Někdo mě podobnej, nařídil vysázet stromy, aby aspon trochu snížil počty lidí. Zajímavé, ale nepříliš pravděpodobné. Napadá vás ještě něco? Mě ani ne.
Chápu, že nebudem kácet lesy, jenom aby se lidi nezabíjeli, ale proč tam ty stromy, který nejsou, odhadem, starší dvaceti let nechal někdo vysázet?

3 comments:

  1. Netuším:-D ale vim,že sem se na to rodičů jednou ptala,ale už nevim,co mi řekli...

    ReplyDelete
  2. \"Pro kácení mají silničáři i policisté jasný argument - při nárazu do stromu u silnice umírá příliš mnoho lidí. Loni to bylo 177, což představuje pětinu obětí dopravních nehod.\"
    &
    \"Podle dat, která poskytla inspekci životního prostředí (ČIŽP), má letos kolem silnic padnout na 9000 stromů. Šéf Ředitelství silnic a dálnic Alfred Brunclík dnes řekl, že silničáři jsou ochránci stromů. \"Vysazují řádově více stromů, než kácí,\" uvedl na diskusním setkání týdeníku Euro o budoucnosti dopravy.\"

    Silničáři budou zřejmě vysazovat podél silnic, takže vykácí 10k stromů, aby lidi neumírají a vysadí jich řadově daleko víc, aby se počet úmrtí zvýšil... xD Zabijme je!

    ReplyDelete
  3. Někde jsem slyšel že ty kořeny stromů zpevnují tu silnici zespod, anyway je to píčovina

    ReplyDelete

Thank you for any comments :)