Sunday, December 6, 2009

Jest úchylné bíti úchyl

Perník! Velkej! Kulatej! Teda! Křivej! A! Vlastně! Ani! Ne! Tak! Moc! Velkej! Ale! Perník! To! Je! !!


Aneb další téma zní: prkýnko od záchodu :-D
Ale vážně ;) Nezažil jsem to osobně (a snad ani nezažiju, protože by se to stalo jenom jednou ;), ale prý ženský nadávají svým partnerům/spolubydlícím, že nechcávají prkýnko nahoře. Neřežu, že řezat takový dřevo je demence a pustím se do té složitější části. Ecautis (řešíme pouze malou potřebu): prkýnko je nahoře, chlap přijde, vykoná potřebu a odchází. Prkýnko nahoře, žena přijde, dá ho dolů, upotřebí záchod a odchází. U prkýnka dole je to opačně a zde je důkaz! Proč si stěžuje ženská? Vždyt ten chlap ten záchod používá stejně jako žena. Přesněji: možná nepoužívá stejně, ale jaký právo to dává ženě si stěžovat? Vždyt ona zvedá prkýnko chlapovi, takže je to spravedlivý. Další otázka zní: Do jaké pozice ho chlap vrací? A do jaké žena? V případě, že ho nechávají, tak jak ho použili, žena nemá právo si stěžovat a pokud má, tak já zavadím pravidlo na legální vraždu své ženy za blbý kecy! V případě, že muž ho dává dolů, je to podpantoflák! V případě, že ho žena dává nahoru je náká divná.
 Situace, kdy potřebuje osoba na záchod je trošku komplikovaná, protože v tomto případě ho muž i žena nechávají dole a ted přijde ta zajímavá věc: ŽENA JE NA TOM LÍP! Protože musí prkýnko dát dolů jednou za čas, když před ní jde muž, který navíc chodí na záchod méně často, prej teda... Chápete? Ten muž má právo si stěžovat! Kdyby to udělal, tak chápu, že mu žena vrazí talíř do voka, ale on má "větší právo" si stěžovat, než žena! Vždyt on to prkýnko zvedé nejenom po své "velké", ale pokaždé po ženě! Kruva už, vy ste blbý!

13 comments:

  1. Navíc se ženská nemusí ohýbat, stačí to prkno shodit. Zato chlap se musí ohnout a prkno zvedat...

    ReplyDelete
  2. představ si,že jdeš v noci na záchod,sedáš si,aniž bys věděl,že tam to prkýnko není a žuchneš do mísy.To je mnohem smutnější,než když pochčiješ prkýnko.

    ReplyDelete
  3. Takže po řadě: 1. nemáte na záchodě světlo?
    2. Já i kdybych si sednul, tak se udržím na samotným záchodě a ne věřím, že ty (se svojí velkou zadkem) ne :-P
    3. Nám se to může stát taky, sice mín často, ale taky chodíme na záchod v noci.
    4. I kdyby se ti podařilo tam spadnou, tak co? Pochybuju, že se ti něco stane, v nejhorším si namočíš zadek, o čemž teda pochybuju, páč většina záchodů, co sem viděl, je stavěná nějak rozumně a nenamočíš se.

    ReplyDelete
  4. 1.Máme světlo,ale popravdě,rožnu,chvilku su oslepená a sednu si,aniž bych nějak důkladně prohlížela,jestli tam to prkýnko je.
    2.Ok,možná tam nespadneš,ale hrozně se lekneš:-D
    3.Jo,ale vám když se to stane,tak si za to můžete sami:-P
    4.myslim že řešit závažnost toho,co se ti může stát,tu není moc na místě,protože i to,kolikrát se budeš muset ohnout je docela blbost,takže oproti tomu mi i namočení zadku přijde jako závažný problém...

    ReplyDelete
  5. Takže přijde chlap, je oslepený, pochčije prkýnko a jde pryč. Dojde ženská a sedne si do chcanků.

    Teď mě napadlo, že bychom měli zakrývat všechny poklopy hajzlu. Sice to bude napiču, protože se s tím budou šici jebat, ale zase tam v noci nespadnou malé děti...

    ReplyDelete
  6. 1. Nemám odpověd, snad jenom: tvoje chyba...
    2. Neberu jako argument, já se lekám i police, která je na chodbě celej můj život, takže FU :-P
    3. Ale nám se může stát, že pochčijem to prkýnko a to jenom kvůli vám. Spadnutí si jenom zasloužíte.
    4. Jenže ty tam spadneš jednou za rok, ale představ si jak musí otravovat neustálý zvedání a jako bonus řvaní manželky/přítelkyně každej den! ;)

    ReplyDelete
  7. Andy:1.Jenomže chlap když jde k záchodu,tak je k němu čelem a vidí,jestli tam to prkýnko je,nebo ne,ale holka tam musí nacouvat,takže na to nevidí.
    2.Záchod se zaklopí deklem,přijde chlap,je oslepený a pochčije dekl.

    Vepř:1.Když ty přijdeš na záchod a nepodíváš se a pochčiješ prkýnko,je to taky tvoje chyba.
    2.Ale ty se lekáš jenom sám za sebe a nikdo ti za to nemůže,ale když se leknu,protože někdo zvedne prkýnko,už to mám na koho svádět.
    3.viz 1.
    4.Nespadnu tam jednou za rok,Vlastně pokaždé,když si tam sednu,aniž by tam bylo prkýnko,tak tam spadnu,protože se leknu,nestihnu zareagovat a převážím se.Pokud na tebe žena řve,protože nesundáváš prkýnko,tak je úplně blbá a seřvala bych ju taky:-D

    ReplyDelete
  8. 1. To určitě je, ale v tom případě at ženský mlčí a nestěžujou si, že ho zvedáme, mají se podívat a mlčet a já budu mlčet taky, o to tady jde. V jiným případě se lekejte a padejte, mě je to fuk.
    2. Máš, ale v tom případě vyhlašuju boj všech mužů za zvednutá prkýnka. Od ted je necháváme zvedlý pořád a budeme řvát na ženský, že je mají zvedat. Já mám taky právo si stěžovat na svoj bolavý záda ;)
    4. Pokaždé? Si blbá? :-D Co se třeba podívat nebo sáhnout, jestli tam je? :-D Už by si mohla zjistit, že je lepší si to ujasnit před sedáním ;)

    ReplyDelete
  9. A neříkej mi vepři, když sem Albýn!
    Bota, nůžky do vosí neděle!

    ReplyDelete
  10. 1.Však já bych taky mlčela,já tu neobhajuju ženský blbý kecy na zvednutí prkýnka,jenomse ti stanžím osvětlit,co přesně na tom ženy sere a proč ty blbější z nich na to nadávaj.
    2.Vyhlašuju boj za to,aby už někdo vymyslel inteligentní záchody,který poznaj,jestli tam jde chlap nebo ženská a jestli chcou prkýnko nahoru nebo dolů!
    4.Ono je u nás totiž většinou dole a tak to předpokládám a když tam v noci jdu,tak mě prostě nenapadne,že tam není:-D

    A ok,promiň,albýne,že ti říkám Vepři,pokusím se si víc hlídat,s kým si zrovna píšu;-)

    ReplyDelete
  11. Nechcete už mě někdo přesvědčit o tom, že nemám pravdu? Takhle je to nuda :-/

    ReplyDelete
  12. Peťa: Neříkej mi, že na záchod couváš už od dveří :-D Btw: chlap je taky oslepenej světlem, vlastnictví varlat neurychluje zužování zornice.

    Albün: Hoď link nějakým feministkám a budeš mít hned flamu 13 stránek :)

    ReplyDelete
  13. Nevím,my třeba máme záchod vedle dveří,proč bych se tam pokždé koukala?:-D

    ReplyDelete

Thank you for any comments :)