Wednesday, May 5, 2010

Dáme si dvě dvanáctky

A vyrazíme na nácky! "Spousta nacistů byli vzdělaní, chytří a inteligentní lidi" Really? Jako fakt? :-O Že byli vzdělaní o tom se hádat nebudu, mít vzdělaní není tak těžký, to mám i já. Pokud měli "vysoký" vzdělání, tak fajn. Titul mít mohli. Inteligentní být taky mohli. Inteligence se evidentně hodnotí pouze podle IQ testů a tam může uspět každej, stačí třeba jenom trénovat. Konečně přichází to zajímavý. Nácek nemůže být chytrej. Chytrej člověk nemůže nenávidět určitou rasu, protože ví, že i když je každej jinej, nikdo není méněcennej kvůli rase. Chytrej člověk nebude vraždit určitou skupinu kvůli rase, za to totiž nemůžou. To stejný platí i třeba u teroristů. Můžou být vzdělaní a inteligentní, ale ne chytří. Chytrej člověk neodpálí jinýho jenom kvůli vyznání nebo kvůli zemi ve které žije! Nebo se snad pletu? Dneska i rasista může být chytrej? Co to teda znamená, že má člověk rozum a je chytrej, jaká je teda definice?

6 comments:

  1. bereš to moc obecně, je rozdíl mezi nacistou, neonacistou, rasistou....

    ReplyDelete
  2. Neberu to obecně. Vím, že je rozdíl mezi všema těma skupinama, ale to co jsem napsal platí pořád. Ani jeden z těch lidí nemůže být rozumnej člověk, ale dement, protože odsuzuje lidi za něco, za co nemůžou. Možná mají některý rozumný názory, můžou mít i vzdělání, ale kvůli rasismu, kterej mají všichni společněj, jsou prostě dementi.

    ReplyDelete
  3. je rozdíl mezi rasistou a rasistou, jeden nesnáší onu rasu jen kvůli tomu, že je to jiná rasa, což je pravda dementní, ale jsou takoví rasisti, kteří nemaj rádi např. cikány v česku, pač dělaj bordel atd. to všichni ví, nebo nesnáší třeba vietnamce na tržištích, protože berou práci ostatním lidem, kteří by z nich odváděli daně a nemuseli by pak být na podpoře, čímž škodí vlastně každýmu v tomhle státě... tím chcu říct, že když někdo řekne že nesnáší šikmooký a cigány, tak tím nemusí myslet, že je nesnáší kvůli tomu jak vypadaj a za co nemůžou, ale nema je rád kvůli tomu za co můžou a co udělali

    ReplyDelete
  4. Není mezi tím rozdíl, rasista je rasista a je jedno jak si to odůvodní, pořád nesnáší celou rasu a to je blbost. Když řekne, že nemá rád lidi co nepracují, to beru. Když řekne, že nemá rád vrahy, tak to beru, ale když řekne, že nemá rád cigány, tak už generalizuje a bere je všechny jako celek. Přitom ne všichni dělají bordel a ne všichni nepracují.
    Btw, doufám, že oba příklady jsou opravdu jenom příklady a že si ani jedno nemyslíš, hlavně teda ty vietnamce, protože to jsou strašný blbosti...

    ReplyDelete
  5. to je stejná hovadina... když řekneš že nemáš rád lidi co nepracují tak tím myslí automaticky i děti ve školce, důchodce, invalidy.... stejná diskriminace, když řekneš, že nemá rád vrahy, tak tím myslí i vojáky kteří zabíjí, protože jinak by zabili je a časem i tebe, zase kokotina... a u těch cigánů je to tak 1 ze sta co je poctivej, takže sorry, ale budu říkat, že nesnáším cigány, minimálně do tý doby než toho pracujícího poctivýho snažícího se cigána neuvidim, protože všichni pořád říkaj, že existují, já o nich nevim a nebudu věřit každé pičovině

    ReplyDelete
  6. Co mají společnýho všichni vrazi? Tu vraždu! A to je \"dobrovolná\" věc, nevěřím, že někdo kdo opravdu nechce do války nedokáže utéct. Tolika lidem se to povedlo, proč ne zrovna tenhle?
    Co mají společnýho všichni cigání? Plet! A za to můžou? Asi těžko!
    Už chápeš? Nevidím problém v odsouzení vrahů, protože nemuseli vraždit, ale vidím problém v odsouzení cigánů, protože jediný co majní společný je ta plet.
    Ale uznávám, že to jsou oba blbý příklady, to sem nedomyslel (vidíte kurva, uznal sem chybu! ;). Každopádně pointa zůstává, rasista i nácek nemůžou být rozumní, to jsou prostě dementi!
    Btw, o slušnejch cigánech se můžeš dozvědět jedině, tak že je znáš nebo přes někoho. Jiná možnost není, protože koho to zajímá? Slušnej cigán? Ten se neobjeví v novinách nebo v televizi, protože je to nuda a protože ten kdo napíše, že existuje slušnej cigán bude okamžitě žalovanej

    ReplyDelete

Thank you for any comments :)